www.szinpadfedes.com

Hang és fénytechnika

Hangtechnika

Kisebb konferenciától a több ezer fős koncertekig megoldást nyújtunk rendezvénye színvonalas hangosításához. Minőségi eszközeink mellett, szakképzett, segítőkész kollégáink segítenek Önnek eljutni a tervektől a megvalósításig. Koncertek esetén az előadókkal, zenekarokkal történő technikai egyeztetést is átvállaljuk Öntől, így levéve a terhet válláról.

Fénytechnika

Eszközparkunk méretéből adódóan képesek vagyunk egyszerűbb és összetettebb látványvilág megalkotására. Ha Ön költséghatékony megoldásra törekszik vagy exkluzív megjelenést szeretne rendezvényének, nem jelent gondot! Analóg és LED fényvetők, forgófejes robotlámpák, és különböző effekt fények biztosítják a helyszín, színpad tökéletes megvilágítását.

Ha a rendezvény előtt szeretné látni, hogy fog kinézni a helyszín, a színpadkép, mi 3D látványtervet készítünk Önnek. Díjmentes helyszínszemlénk során méreteket veszünk és tanácsainkkal is segítjük a tervezést.

Képzett fénytechnikusaink már számos rendezvényen bizonyítottak. Legyen szó koncertről, céges rendezvényről vagy partyról, mindig személyre szabott látványvilágot alkotunk.